Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Foto:

Gesprek, ontmoeting en koffie tijdens ontmoetingen in de bieb

  •   keer gelezen

VEGHEL | De eerste editie van Ontmoetingen in de Bibliotheek in Bibliotheek Veghel staat gepland op donderdag 15 oktober. Om de week vindt er op donderdagochtend een bijeenkomst plaats, waarbij steeds een ander thema centraal staat. Over dat thema gaat dan ‘het gesprek van de dag’.

De ontmoetingen zijn voor iedereen die het gezellig vindt andere mensen te leren kennen en met elkaar in gesprek te gaan. Een vrijwilliger zorgt dat er genoeg is om over te praten en dat iedereen die dat wil kan deelnemen aan het gesprek. Mensen die liever gewoon luisteren naar de verhalen van anderen zijn natuurlijk ook welkom. Het eerste thema is Muziek.
Deelnemen? Bel dan naar Bibliotheek Veghel: 0413-342705. "Tijdens de ontmoetingen hanteren wij 1.5 meter afstand en bij het komen en gaan is het dragen van een mondkapje verplicht. Tijdens de Ontmoetingen zit iedereen aan tafel en is het mondkapje niet verplicht", laten ze bij de Veghelse bibliotheek weten.

Deelnemers zijn welkom op 15 oktober, 29 oktober, 12 november, 26 november, 10 december en 7 januari. De start is om 10.30 uur en de ontmoeting duurt tot ongeveer 12.00 uur. Deelname is gratis.

Meer berichten