<p>Wethouder Jan Goijaarts samen met een paar vrijwilligers.</p>

Wethouder Jan Goijaarts samen met een paar vrijwilligers.

(Foto: )

Doe mee aan 'Heel Veghel bakt vlaai', inschrijving geopend

  •   keer gelezen

VEGHEL | Tijdens de 'Dag van de Vlaai' op zondag 25 oktober willen jongeren van M25 Veghel opnieuw eenzame ouderen in het zonnetje zetten. Hiervoor wordt de actie ‘Heel Veghel bakt’ weer georganiseerd door Esther de Bie van ONS Welzijn en Noor van Rijbroek van M25 Veghel in samenwerking met de Zonnebloem en Stichting Met je Hart. "En iedereen kan weer meedoen", aldus Noor.

Het ‘eenzaamheidsvirus’ blijft onder ons en vanwege de nieuwe Coronamaatregelen zijn er veel ouderen alleen. Juist nu is het belangrijk om er voor elkaar te zijn. De jongeren van M25 Veghel willen eenzame, thuiswonende ouderen een vrolijke dag bezorgen door ze te verwennen met iets lekkers tijdens ‘Heel Veghel bakt vlaai’. Ze gaan zelf thuis bakken: denk hierbij natuurlijk aan vlaai, maar ook aan koekjes of een plakje cake. Dit brengen ze dan naar de ouderen toe met een lief kaartje. Alles vanzelfsprekend op 1.5 meter afstand en volgens de richtlijnen van het RIVM. De jongeren kunnen nog wel wat hulp gebruiken van thuisbakkers. Aanmelden kan dus nog.

Informatie
Iedereen kan iets betekenen voor iemand die zich eenzaam voelt. Wie mee wil doen aan ‘Heel Veghel bakt vlaai’ kan zich voor dinsdag 20 oktober aanmelden via een mailtje naar heelveghelbakt@gmail.com. Laat weten voor hoeveel personen je wil bakken en geef je naam, telefoonnummer en adres op. Daarna krijg je een mailtje terug met de benodigde informatie. Als je wel wil bakken, maar het niet zelf weg kan brengen, laat het dan weten.

Kijk voor meer informatie op: www.m25veghel.nl.

Meer berichten