Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
<p>De Grote Zaal van De Blauwe Kei blijft voorlopig leeg.</p>

De Grote Zaal van De Blauwe Kei blijft voorlopig leeg.

(Foto: photosbysander)

Voorlopig geen voorstellingen in theater De Blauwe Kei

  •   keer gelezen

VEGHEL | Tijdens de persconferentie van 13 oktober werd bekend gemaakt dat theaters niet meer dan maximaal 30 personen mogen ontvangen. Dit alles om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Daarnaast geldt het dringende advies om sociale contacten te mijden en reisbewegingen drastisch te beperken. Voor theater De Blauwe Kei in Veghel zit er niets anders op dan voorstellingen en films te verplaatsen.

De voorstellingen en films die de komende vier weken (tot woensdag 11 november) bij het theater op de Noordkade te zien zijn worden verplaatst. “Juist nu is het belangrijk dat iedereen, dus ook wij als theater, hierin zijn verantwoordelijkheid neemt en een steentje bijdraagt om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het zijn rare tijden, maar gezondheid staat nu voorop. We kijken echter ook positief vooruit en hopen jullie snel weer te mogen begroeten in het theater”, laten ze bij het Veghelse theater weten.

Nieuwe datum
Heb jij tickets voor een voorstelling die voor woensdag 11 november 2020 plaats zou vinden? Dan ontvang je van De Blauwe Kei zo snel mogelijk bericht over een nieuwe datum óf dat de voorstelling geannuleerd moet worden. Heb je daar vragen over? Neem dan even contact op met de theaterkassa via info@blauwekei.nl of 0413 342555.

Tegoedbon
In het geval van verplaatsing, blijft je ticket geldig. Ben je op de nieuwe datum verhinderd of heb je tickets voor een voorstelling die geannuleerd wordt? Dan biedt De Blauwe Kei je de mogelijkheid om je ticket om te zetten in een tegoedbon. Uiteraard blijft het ook mogelijk om je geld terug te vragen. Lees meer over het initiatief Bewaar je ticket, geniet later.

Meer berichten