Een gedeelte van de nieuwe zaal in de servicebioscoop in Veghel.
Een gedeelte van de nieuwe zaal in de servicebioscoop in Veghel.

Industry Bioscoop open voor dertig personen per zaal

Algemeen 1.226 keer gelezen

VEGHEL | Industry Bioscoop Veghel blijft ondanks de verscherpte Coronamaatregelen open. Voor de Veghelse bioscoop op de Noordkade zijn de regels nauwelijks veranderd ten opzichte van de afgelopen weken. “Wij kunnen op een zeer veilige manier dertig gasten per zaal laten genieten van een uitje”, aldus Coen van Zutven.

De Veghelse jeugd maakt deze week veel gebruik van de verschillende bioscoopzalen op de Noordkade. De bioscoop heeft zich dan ook goed voorbereid op de herfstvakantie. Er worden verschillende kinder- en jeugdfilms uitgezonden. Uiteraard is er ook voor volwassenen een ruim filmaanbod. Coen: “Iedere zaal is voorzien van hoogwaardige ventilatie en luchtbehandeling. Waardes zoals co2 worden constant gemonitord”, verzekert hij.


Industry Bioscoop Veghel bestaat uit vijf zalen waaronder de grootste servicebioscoopzaal van Nederland die afgelopen zomer werd geopend. Deze zaal biedt onderdak aan maar liefst 240 gasten. “Er wordt goed gelet op de 1.5 meter maatregel. Gelukkig is dat in onze zalen prima te doen. Genoeg redenen dus om Industry Bioscoop Veghel te bezoeken”, sluit Coen af.

Voor meer informatie, het complete filmaanbod en het reserveren van kaartjes raadpleeg: veghel.industrybioscoop.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant