Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
<p>Er zijn alleen cijfers voor handen van de complete gemeente.</p>

Er zijn alleen cijfers voor handen van de complete gemeente.

Coronavirus

Sinds lange tijd weer Coronadoden in Meierijstad

  •   keer gelezen

VEGHEL | Het RIVM meldt dat Meierijstad sinds lange tijd weer Coronadoden telt. Woensdag werden drie personen gemeld die aan het Coronavirus zijn overleden. Voor de eerste keer sinds 27 mei zijn er overledenen bijgekomen. De teller staat nu op 134 doden.

Het RIVM gaf eveneens aan dat er één ziekenhuisopname was en de cijfers laten een piek zien in het aantal besmettingen. Woensdag zijn er 44 besmettingen bijgekomen en een dag eerder zelfs 52, het hoogste aantal sinds de start van de crisis. In de dagen ervoor schommelde het aantal besmettingen rond de 25. Er wordt nu wel veel meer getest dan tijdens de eerste golf.

Donderdag zijn er 36 besmettingen bijgekomen, nul ziekenhuisopnamen en nul doden. Er zijn geen cijfers voor handen die puur alleen de cijfers van Veghel laten zien.

Door achterstanden bij de GGD worden doden niet altijd direct doorgegeven. Sommige overlijdens waren dan ook niet afgelopen week, maar zijn afgelopen week pas gemeld bij het RIVM. Het aantal gemelde doden loopt daardoor achter.

Meer berichten