Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
<p>Lynn en Fay Sanders, twee jongeren van M25 Veghel, hebben voor tien ouderen gebakken en het lekkers bezorgd.</p>

Lynn en Fay Sanders, twee jongeren van M25 Veghel, hebben voor tien ouderen gebakken en het lekkers bezorgd.

(Foto: )

Heel Veghel bakt vlaaien voor eenzame ouderen

  •   keer gelezen

VEGHEL | De tweede editie van Heel Veghel bakt is afgelopen zondag 25 oktober goed verlopen. Het doel van Heel Veghel bakt is om eenzame ouderen in deze moeilijke periode een geluksmomentje te bezorgen. Ruim 500 thuiswonende ouderen hebben een lekker stukje vlaai, cakeje of iets anders lekkers gekregen tijdens ‘Heel Veghel bakt vlaai’.

Tijdens Koningsdag 2020 werd deze actie voor het eerst georganiseerd en wegens succes besloten Esther de Bie (ONS Welzijn) en Noor van Rijbroek (M25 Veghel) om dit opnieuw te doen. Het idee werd goed opgepakt: ruim 60 mensen, jong en oud, meldden zich aan en gingen aan de slag met bakken. De lekkernijen werden mooi ingepakt met een kaartje en een paar theezakjes erbij en veilig naar de ouderen gebracht. 

Blije gezichten
Veel ouderen zitten in deze tijd binnen en spreken bijna niemand. Een luisterend oor en wat aandacht is dan zeer welkom. Ze waren dan ook erg blij en dankbaar met de lekkernijen en het gezellige gesprekje aan de deur. Er waren een hoop blije gezichten te zien.
De actie werd georganiseerd in samenwerking met stichting Met je hart Veghel en de Zonnebloem Veghel en werd gesponsord door Albert Heijn Veghel en Schellen Veghel.

Meer berichten