Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Foto:

Herfstgeluk met de Brei mee en Haak aan club

  •   keer gelezen

VEGHEL | De brei en haak club van het PieterBrueghelHuis biedt handgemaakte producten te koop aan. Daarnaast brengen ze graag een haak-thuis-aan-pakket naar mensen die zelf aan de slag willen.

De dagen worden korter, de avonden langer. Veel activiteiten gaan niet door en veel mensen zitten weer meer thuis. De hoogste tijd voor wat Herfstgeluk dachten ze bij de brei en haak club van het PieterBrueghelHuis. “Wij van de ‘Brei mee en Haak aan’ groep willen door ons werk en die van jullie weer iets moois bieden”, laten ze weten. Deelnemers van de Brei mee en Haak aan groep verkopen handgemaakte sjaals, omslagdoeken, mutsen, maar ook zachte knuffels en speelgoed. “Ben je op zoek naar een cadeautje voor iemand dan is er vast iets leuks voor een klein prijsje bij. De producten staan op onze website en kunnen ook gekocht worden in het PieterBrueghelHuis op dinsdag- of donderdagmiddag tussen 13.30 uur en 16.00 uur. Ook kunnen we op afspraak bij u langskomen”, aldus de club.

Zelf aan de slag
Zou je zelf ook graag iets willen haken of breien? Dat kan met een eenvoudig haak-thuis-aan pakket. In het pakket zit een eenvoudig patroon, garen en andere benodigdheden. Het pakketje kan thuisbezorgd worden.

Aanmelden en kopen
Het ‘haak-thuis-aan pakket’ aanvragen of een leuk cadeautje kopen voor jezelf of voor een ander kan via: 0413- 39 52 80 (PieterBrueghelHuis tussen 10.00 uur en 16.00 uur) of via mail: info@pieterbrueghelhuis.nl.
Noteer naam, adres en wat je wil kopen of een haak-thuis-aan pakket wil bestellen. Voor wie het PieterBrueghelHuis wil bezoeken, is het fijn als je vooraf even belt.

Meer berichten