Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
<p>Ayla wil ondernemers kennis laten maken met yoga.</p>

Ayla wil ondernemers kennis laten maken met yoga.

(Foto: )

'Start je dag positief en vol energie' met een ontbijt- en yogasessie

  •   keer gelezen

VEGHEL | Ayla den Das van Free Your Mind houdt op vrijdag 6 november van 08.00 uur tot 09.45 uur in het Kloosterkwartier een ontbijtsessie voor ondernemers in Meierijstad. Ondernemers krijgen voor 15 euro een ontbijt en een yogasessie onder leiding van Ayla. “Laat de dagelijkse beslommeringen even links liggen en start je dag positief en vol energie”, aldus de yoga-docente. 

Het idee is om er een maandelijks event van te maken en er dan een thema aan te koppelen.
Aan deze eerste editie hangt nog geen thema. Ayla wil de deelnemers eerst de mogelijkheid geven om kennis te maken met yoga. “In deze transitietijd is het belangrijk om elkaar te zien, te klanken en informatie te delen. Samen doen maakt het verschil”, vindt Ayla.
Het programma bestaat uit het drinken van een kop koffie en een ontbijtje gevolgd door een yogasessie. Ayla vervolgt: “Mensen komen in deze tijd fysiek steeds minder samen. Deze prachtige en unieke locatie, het Kloosterkwartier, voldoet aan alle voorwaarden om veilig samen te komen. Het is een mooi moment voor ondernemers om te netwerken. Dit in combinatie met yoga is vernieuwend, gezond, ontspannend, energie gevend en verreikend.”

Inschrijven
Aanmelden voor het ontbijt en de yogasessie kan door een mail te sturen naar: freeyourmindyoga@outlook.com. In verband met de maatregelen is er plek voor twintig personen. “Wacht dus niet te lang met inschrijven. Neem je eigen matje of handdoek mee, dat is beter voor de hygiëne. Tot dan. Namasté Ayla.”

Meer informatie is te vinden op:
www.freeyourmindyoga.nl.

Meer berichten