Afbeelding
DorpsDeal topper

Gezichtsbehandeling: Biopeel Deluxe (kruidenpeeling) bij Natuurlijk bij Chantal

Algemeen 342 keer gelezen

In het mooie Uden ligt de schoonheidssalon Natuurlijk bij Chantal waar ik je graag wil ontmoeten! Natuurlijk bij Chantal is een schoonheidssalon gevestigd aan huis. De salon staat voor kennis, professionaliteit en gezelligheid. Er wordt gewerkt naar natuurlijke huidverbetering en naast gezichtsbehandelingen kunt u ook terecht voor wimper- en wenkbrauwbehandelingen. Je betaalt voor deze gezichtsbehandeling ‘Biopeel Deluxe’ nu maar €56,00 (30% korting). 

Een BioPeel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen met een zichtbaar resultaat. Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. De bovenste lagen met dode huidcellen zijn verwijderd. Wat het uniek maakt, is het gebruik van een 100% natuurlijke mix van kruiden. zeewier en algen.

De Spirulina alg op zich bevat al 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren. Omdat deze voedingstoffen makkelijk opneembaar zijn door de huid geeft de Bio Peel een intensieve voedingsboost. Daarnaast heeft deze peeling een sterk ontgiftende werking.

De Biopeel wordt verwarmd, waardoor de celwanden van de kruiden en algenextracten verweekt worden. Doordat de peeling hierna boven lichaamstemperatuur ligt, worden de voedingsstoffen optimaal opgenomen door de huidcellen.

Een eenmalige behandeling is zeker mogelijk. Het is effectief voor dode huidcellen en geeft de huid een boost door de hoge concentratie voedingsstoffen. Om de huid intensief te verbeteren en langdurig resultaten te behalen werken we in een kuurverband. Een kuur bestaat uit 3 of 6 behandelingen iedere 4-6 weken.

Indicaties:
• Huid met puistjes, onbalans.
• Acne littekens.
• Rimpelvorming en verslapping.
• Grove poriën, veel huid-reliëf.
• Hyperpigmentatie en zonneschade.

Contra-indicaties
• Virale infecties (ook koortslip)
• Open wondjes
• Actinische keratose
• Retinoïden (waaronder vitamine A-zuur)
• Roaccutane/Accutane in overleg

Natuurlijk bij Chantal
Duifhuizerweg 22
5406 TB, Uden
Website: www.natuurlijkbijchantal.nl
Facebook: Natuurlijk bij Chantal @huidverbeterend

Openingstijden
maandag: 09:00–17:00
dinsdag: 19:00–22:00
woensdag 09:00–21:00
donderdag 09:00–21:00
vrijdag 09:00–17:00
zaterdag 09:00–13:00
zondag: gesloten

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant