Uitjesbazen Joris en Dirk in een uitbundige status, nadat het gezelligste kerstpakket van Nederland is goedgekeurd door hun gezinnen en collega’s.
Uitjesbazen Joris en Dirk in een uitbundige status, nadat het gezelligste kerstpakket van Nederland is goedgekeurd door hun gezinnen en collega’s.
Win ‘het gezelligste kerstpakket van Nederland’!

‘Trek die doos open, stal al je hapjes uit op tafel en ga er goed voor zitten’

Algemeen 1.318 keer gelezen

ERP | Stadskrant Veghel en Uitjesbazen uit Erp geloven in liefde, passie en gezelligheid en daarom geven ze samen een vijftal kerstpakketten weg. “Wij zijn op zoek naar mensen die het echt verdienen om het gezelligste kerstpakket van Nederland te ontvangen”, aldus Joris van Bergh namens Uitjesbazen.

De Erpse Uitjesbazen hebben al een paar maanden het bedrijf volledig op z’n kop gegooid en organiseren tegenwoordig alleen nog maar online/virtuele teambuilding uitjes. Inclusief een prijswinnend spel: quaranteambuilding. De oplossing voor grote bedrijven. Maar toch wilden ze er graag iets bij doen, om de gevallen gaten binnen het bedrijf op te vullen en zodoende ontstond het idee om kerstpakketten samen te stellen. “We stoppen passie voor het werk en de liefde voor werknemers in één pakket. Zodat bazen eens écht een blijk van waardering kunnen geven aan alle collega’s. Met maar één doel: een gezellige avond voor de hele familie, namens jullie bedrijf”, vertelt Joris.

Lekkernijen
Bij de kerstpakketten van de Uitjesbazen draait het om eten en drinken, maar dit jaar wordt daar ook gezelligheid aan toegevoegd. Ieder pakket, er is keuze uit drie verschillende, bevat een spel. Joris: “Welk spel? Dat is aan jullie. Hou je van quizzen, een bordspel of een spannend escape spel? Alles is gemaakt voor een fantastische avond voor de hele familie. Geniet van een te gekke game en van 36 heerlijke lekkernijen. Dus trek die doos open, stal al je hapjes uit op tafel, ga er allemaal goed voor zitten.” 


Joris en Dirk willen af van het steunpakket door zelf geld te verdienen. “Daarom noemen wij de actie ‘van steunpakket naar kerstpakket’, Dat klinkt gewoon leuk”, zegt hij met een knipoog.”

‘Mensen blij maken’
Samen met de Uitjesbazen geven wij vijf pakketten weg aan mensen die het echt verdienen. “Laten we leuk beginnen en mensen blij maken. Vijf personen waarvan de Kliknieuws- en Stadskrant Veghel-lezers vinden dat ze het verdienen, een collega, familielid of trouwe vriend(in)!”
Stuur een mailtje met een korte motivatie naar: info@uitjesbazen.nl. De Uitjesbazen nemen contact op met de winnaars en deze worden volgende week in de krant bekend gemaakt.

Bestellen
Meer informatie over de kerstpakketten is te vinden op: uitjesbazen.nl/kerstpakketten. Daar kunnen ze ook besteld worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant