ONS welzijn helpt bij online kopen van sint- en kerstcadeaus

  •   keer gelezen

VEGHEL | Dit jaar is door Corona alles anders. Ook het vieren van Sinterklaas en Kerstmis. Het kopen van cadeaus gaat meer online. "Veel lokale winkels hebben ook de mogelijkheid tot online shoppen", aldus ONS welzijn.

Door de overheid wordt aangeraden om zoveel mogelijk thuis te blijven, veel mensen durven ook niet meer naar buiten. De enige optie is dan online winkelen. "Omdat veel mensen deze manier van winkelen niet gewend zijn, wil ONS welzijn een helpende hand bieden en samen met jou kijken wat de handigste manier is om cadeautjes of boodschappen op tijd bij je thuis te krijgen. Online winkelen kan op vele manieren en wij proberen dan ook maatwerk te leveren en kijken wat bij jou past. We streven ernaar zoveel mogelijk lokaal te kopen", meldt ONS welzijn.

As je het moeilijk vindt om online je boodschappen te doen en/of cadeautjes voor je (klein) kinderen te kopen, dan kun je contact opnemen met Mieke Pepers van ONS welzijn: 0614342435. Een mail sturen kan naar: mieke.pepers@ons-welzijn.nl.

Meer berichten