<p>De fotoshoot wordt gemaakt door een professionele fotograaf in een fotostudio.</p>

De fotoshoot wordt gemaakt door een professionele fotograaf in een fotostudio.

(Foto: Ad van de Graaf)

Maak jouw gezinskerstfotobij De Fotostudio Uden

  •   keer gelezen

UDEN | Binnenkort is het weer Kerst, een feest dat we graag met familie en vrienden vieren. Maar door de coronapandemie zal dat dit jaar niet of slechts heel beperkt mogelijk zijn. De Fotostudio Uden biedt daarom een leuk en betaalbaar idee aan om je geliefden die niet bij je kunnen komen te verrassen met een leuke Kerstgroet. Fotografen Ad van de Graaf en Hans Koster maken in een feestelijke kerstsfeer een gezinsfoto die je via de mail kunt versturen of via social media kunt delen.

De fotoshoot wordt gemaakt door een professionele fotograaf in een fotostudio. In het weekend van zaterdag 21 en zondag 22 november en in het weekend van 28 en zondag 29 november staan de opnamen gepland. Alle drie gemaakte foto’s krijg je digitaal opgestuurd, op het formaat 20x30 cm en zonder watermerk. De shoot duurt ongeveer 30 minuten, de kosten bedragen 50 euro. Er wordt uitsluitend gewerkt op afspraak en alles gaat uiteraard volgens de geldende coronaregels in een ruime fotostudio, waar de fotograaf voldoende afstand zal bewaren en een mondkapje draagt. Mocht je onverhoopt niet kunnen dan is dat geen probleem, deze actie loopt tot 14 december.

Informatie
Ben je geïnteresseerd in een kerstfoto? Maak een afspraak met Ad van de Graaf en/of Hans Koster, via 06 53 21 64 28 (Ad) of 06 53 30 55 26 (Hans). Je kunt ook een mail sturen naar: info@defotostudiouden.nl. De Fotostudio Uden is gevestigd aan de Burgemeester Buskensstraat 15a in Uden.

Meer berichten