Turgay verkoopt Zelda en Link: ‘Het is tijd voor iets anders’ | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
<p>Turgay Arslan en Sebastian Hoogers.</p>

Turgay Arslan en Sebastian Hoogers.

Turgay verkoopt Zelda en Link: ‘Het is tijd voor iets anders’

  •   keer gelezen

VEGHEL | Turgay Arslan, eigenaar van Zelda Personeelsdiensten en Link Industrial Services, heeft allebei zijn bedrijven verkocht aan de Tilburgse ondernemer Sebastian Hoogers. “Ik heb bij Zelda en Link een geweldige tijd gehad, maar nu is het tijd voor iets anders”, aldus Turgay.

Na een intensief onderhandelingstraject heeft Turgay er toch voor gekozen om Zelda Personeelsdiensten en Link Industrial Services over te dragen aan een nieuwe eigenaar. “Ik blijf voorlopig bij Zelda werken”, aldus de Veghelse ondernemer. Hij begon in 2011 en inmiddels heeft hij ongeveer tien personen op kantoor zitten en rond de 480 man dagelijks aan het werk. Turgay: “Wij hebben vanaf het begin bijna tot geen last gehad van corona, dit in verband met de sector (schoonmaak, droog en industrieel) waar wij werkzaam in zijn. Er is en blijft altijd vraag naar goede tijdelijke krachten.”
Turgay gaat de komende tijd rustig kijken wat hij in de toekomst gaat doen. “Ik ben er nog niet helemaal uit. Er lopen een aantal dingen waar ik nog over moet beslissen, maar ik wil het voorlopig even rustig aan gaan doen”, vertelt hij.

Personeel
Sebastian Hoogers is sinds 18 november de nieuwe eigenaar van Zelda en Link. Een ondernemer uit Tilburg die een aantal bedrijven heeft, waaronder een uitzendbureau en een IT-detacheringsbedrijf. Hij is zeer enthousiast over de bedrijven en zal, samen met het Zelda-team, de toekomst van Zelda en Link in goede banen leiden. Beide bedrijven blijven gewoon gehuisvest in Veghel. Ook het personeel blijft er werkzaam.

Meer berichten