In Huijs Jeugd- en Kindercoach viert eerste lustrum | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
<p>In 2015 startte Rogier Huijsmans zijn praktijk.</p>

In 2015 startte Rogier Huijsmans zijn praktijk.

In Huijs Jeugd- en Kindercoach viert eerste lustrum

  •   keer gelezen

VEGHEL | In Huijs Jeugd- en Kindercoach viert haar eerste lustrum. In 2015 startte Rogier Huijsmans zijn praktijk aan de Plevierdonk onder de naam In Huijs Kindercoach.

Vanuit zijn kennis van en interesse voor de uitdagingen waar jonge kinderen (en hun ouders) tegenaan lopen, besloot Rogier om - naast zijn werk op OBS De Uilenbrink - een eigen praktijk te beginnen. Door de jaren heen bleek, dat ook onder tieners en jongeren behoefte bestond aan ondersteuning. Omdat In Huijs deze doelgroepen óók begeleidt, is de naam in 2020 gewijzigd naar In Huijs Jeugd- en Kindercoach.

In Huijs aanpak
In Huijs Jeugd- en kindercoach is gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen en jongeren op het gebied van weerbaarheid en het vergroten van zelfvertrouwen. Hierbij maken ze gebruik van een bijzondere aanpak op het gebied van sociaal emotionele problematiek. Daarbij worden aspecten uit de bekende Rots- en Watertraining gecombineerd met individuele coaching technieken. Hierdoor wordt een goede balans van fysieke en mentale begeleiding gevonden. Individuele begeleiding op het gebied van het vergroten van weerbaarheid, zelfvertrouwen en beheersing van emoties is inmiddels één van de specialiteiten.
Een ander aspect, waar In Huijs Jeugd- en kindercoach jongeren (en hun ouders) kan ondersteunen, is het aanpakken van leerproblemen. Als een jongere het leren voor school of een studie niet goed afgaat, dan kan dat aan allerlei zaken liggen.
Bij in Huijs Jeugd- en kindercoach wordt - vanuit de belevingswereld van de jongere - gekeken naar het leerproces.
Voor meer info kijk op www.inhuijs.nl of mail naar info@inhuijs.nl.

Meer berichten