Dansen&Sjanzen stapavond maandelijks op de radio | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Foto:

Dansen&Sjanzen stapavond maandelijks op de radio

  •   keer gelezen

VEGHEL | John van Bergen richtte jaren geleden het Dansen&Sjanzen-Café in Veghel op. De stapavond voor iedereen met een beperking is altijd druk bezocht geweest. In verband met het coronavirus kan er momenteel geen vervolg worden gegeven aan het Dansen&Sjanzen-Café. 

“De kanjers missen dat enorm en daarom heb ik een alternatief bedacht”, aldus John. John werd onlangs benaderd door Bart Krijnen, ook wel bekend als Toos(ke) Spoor. “Hij gaat onze stapavond maandelijks live presenteren op de radio. Zaterdag 28 november is de eerste uitzending. Het is dus de bedoeling dat de kanjers die normaal naar het Dansen&Sjanzen-Café komen nu naar de (internet)radio luisteren. Zo hopen we iedereen met een beperking eens per maand op zaterdag een paar gezellige uurtjes te bezorgen.”

Het programma is door iedereen te beluisteren via internet. Het zou leuk zijn als er massaal wordt geluisterd naar Bart”, vindt John. Hoe het programma er precies uit gaat zien, dat bepalen de luisteraard. John: “Er is geen programma. We hopen op veel verzoekjes, verhaaltjes, hobby’s, verjaardagen en liefdes. Bart gaat op basis daarvan het programma presenteren.”
Verzoekjes kunnen ingediend worden via: dansensjanzencafe@gmail.com.

Meer berichten