ONS welzijn start iedere woensdag een ‘Corona Café' | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Foto:

ONS welzijn start iedere woensdag een ‘Corona Café'

  •   keer gelezen

VEGHEL | De coronaperiode heeft invloed op ons allemaal. In deze gekke tijd kan het fijn zijn om met anderen te praten en je ervaringen te delen. Face to face is dit helaas niet altijd mogelijk. Daarom start ONS welzijn met het ‘Corona Café’. 

Het Corona Café vindt online plaats via Microsoft Teams. Je kunt dus thuis vanuit je vertrouwde omgeving deelnemen aan het Corona Café. ONS welzijn heeft dit idee opgezet omdat het belangrijk is om met elkaar in contact te blijven. Het doel is om samen te praten over corona, ervaringen te delen en ideeën uit te wisselen. Het Corona Café is iedere woensdagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur en start 2 december.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: coronacafe@ons-welzijn.nl. Vervolgens ontvang je een link. Op woensdagavond om 19.30 kun je op deze link klikken en zo kom je automatisch in het online Corona Café terecht. Vaker aansluiten? Dat kan. Opnieuw aanmelden is niet nodig. Je kan telkens dezelfde link gebruiken om in het online Corona Café terecht te komen.

Hulp nodig met aanmelden? Neem dan contact op met het algemene nummer van ONS Welzijn: 088 374 2525.

Meer berichten