Intratuin schenkt kerstbomen aan zorgcentra in Meierijstad | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
<p>De senioren zijn erg blij met de kerstboom.</p>

De senioren zijn erg blij met de kerstboom.

Intratuin schenkt kerstbomen aan zorgcentra in Meierijstad

  •   keer gelezen

VEGHEL | Nu we de komende weken nog meer tijd thuis doorbrengen, vinden ze het bij Intratuin Veghel des te belangrijker om een warm huis te creëren. Om de zorgcentra in Meierijstad een extra steuntje in de rug te geven, heeft Intratuin zeven kunstkerstbomen inclusief verlichting geschonken.

In Uden, Veghel, Erp, Sint-Oedenrode en Heeswijk-Dinther namen zeer enthousiaste en aangenaam verrast medewerkers en bewoners van de verzorgingshuizen de bomen in ontvangst.
Heb je ook een wens? Bij Intratuin kunnen klanten tot en met 13 december een wensbal-kaart invullen en een wens opschrijven voor een naaste. “Wie weet komt jouw wens uit”, laten ze bij Intratuin Veghel weten.
Daarnaast krijg je bij je aankoop een gouden-ticket, waarmee jezelf ook in de prijzen kan vallen. Je kunt in de Intratuin-app direct checken of je prijs hebt. Wekelijks maak je kans op diverse prijzen van een kunstkerstboom, kerstboeket tot kerstverlichting.

Om de komende tijd tijdens het winkelen de drukte in de winkel te spreiden, verruimd Intratuin Veghel haar openingstijden met extra koopavonden en ook gaat Intratuin de komende weken vroeger open op zondag. Uiteraard houdt Intratuin de richtlijnen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. Op deze manier kan iedereen veilig van de kerstshow genieten.

Kijk op www.intratuin.nl/veghel voor meer informatie

Meer berichten