Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
<p>Beeld van een van de laatste wedstrijden die is gespeeld. In verband met het coronavirus ligt de competitie stil.&nbsp;</p>

Beeld van een van de laatste wedstrijden die is gespeeld. In verband met het coronavirus ligt de competitie stil. 

Zaalvoetbal in Veghel is gered, drie nieuwe bestuursleden

  •   keer gelezen

VEGHEL | Het zaalvoetbal in Veghel is gered. Vier mensen hebben zich bij het bestuur van ZVV Veghel gemeld naar aanleiding van de brandbrief die ze eerder dit jaar verstuurde. Als er geen nieuwe bestuursleden zich hadden gemeld dan was het zaalvoetbal in Veghel verdwenen. “Drie van de vier kandidaten hebben zich verkiesbaar gesteld. We schrijven nu een Algemene Leden Vergadering (ALV) uit zodat ze gekozen kunnen worden.”

Het is de bedoeling dat drie van de vier geïnteresseerden toetreden tot het bestuur. Secretaris van ZVV Veghel Louis Rijk verwacht geen obstakels. “Op onze brandbrief hebben we vier reacties gekregen. Daarvan treden drie mensen toe tot het bestuur. Nummer vier haakt nog even af omdat die het privé te druk heeft. In de toekomst kunnen we alsnog een beroep op hem doen.”

Namen
De namen van de vier kandidaten houdt Louis nog even voor zichzelf. “Wij geven ze pas vrij op het moment dat de uitnodiging voor de ALV wordt rondgestuurd. Dat zijn immers de regels. Tijdens de ALV worden de drie kandidaten als het goed is geïnstalleerd.”

Gered
Mocht het ZVV Veghel niet gelukt zijn om nieuwe bestuursleden te vinden dan hadden ruim 600 sporters teleurgesteld moeten worden. Louis is blij dat het niet zover heeft hoeven komen. “Het zaalvoetbal voor Veghel is voorlopig gered. Nu alleen het coronavirus nog overwinnen, zodat we weer echt aan de bak kunnen”, besluit de secretaris van ZVV Veghel. De ALV is op dinsdag 19 januari.

Meer berichten