Piet op pad gestuurd om kinderen te verrassen | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Foto:

Piet op pad gestuurd om kinderen te verrassen

  •   keer gelezen

VEGHEL | Buurman & Buurman zouden op zondag 29 november met hun theatershow naar theater De Blauwe Kei op de Noordkade in Veghel komen. Omdat dat niet doorging, besloot Sinterklaas een Piet op pad te sturen om kinderen uit Meierijstad, die tickets hadden voor de voorstelling, te verrassen.

En zo ging Piet op pad met een zak vol cadeautjes. Als eerste belde hij aan in Schijndel. De kinderen renden vol enthousiasme naar buiten om te kijken wat er allemaal gebeurde. Ze hadden niet verwacht verrast te worden door het theater én een Piet. “Wat een te gekke actie, wat leuk dat jullie dit doen. Dit hadden we echt niet zien aankomen. Bedankt”, aldus een van de ouders. Vanuit Schijndel reed Piet door naar Sint-Oedenrode, waar het huis prachtig in Sintstijl versierd was. Ook daar een dolenthousiast gezin, waarvan de kinderen erg blij waren met het bezoek. De laatste stops waren in Veghel. Daar kwam een verbaasd koppie voor het raam tevoorschijn. Een van de kinderen bleek de dag erop ook nog eens jarig te zijn en hij zou de tickets voor zijn verjaardag krijgen. Helaas geen voorstelling, maar wél een verrassingsbezoek van Piet en een Buurman & Buurman-knuffel. Dubbel feest dus.

Na een geslaagde ochtend met veel pepernoten, cadeautjes en foto’s (uiteraard alles op 1.5 m afstand), was het voor Piet tijd om weer terug te gaan naar Sinterklaas.

Buurman & Buurman Gaan Kamperen (4+) is op zondag 16 mei 2021 alsnog te zien in theater De Blauwe Kei. Tickets kosten 19 euro en zijn te bestellen via www.blauwekei.nl

Meer berichten