Cliëntenraad ONS welzijn zoekt nieuwe leden | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Cliëntenraad ONS welzijn zoekt nieuwe leden

  •   keer gelezen

VEGHEL | ONS welzijn zoekt nieuwe leden voor het behartigen van de algemene cliëntenbelangen voor cliënten die op welke manier dan ook steun ontvangen van medewerkers en/of vrijwilligers van ONS welzijn.

De Cliëntenraad van ONS welzijn is een onafhankelijk adviesorgaan en denkt, praat en beslist mee over onderwerpen die nu of in de toekomst belangrijk zijn. Wanneer cliëntenbelangen in het geding zijn, zorgt zij ervoor dat hiermee rekening gehouden wordt. Voorop staat dat een bijdrage wordt geleverd aan een goede hulp- en dienstverlening bij ONS welzijn.?De Cliëntenraad laat de stem van cliënten horen en zorgt ervoor dat er op de juiste plaats naar wordt geluisterd. De raad is een kritische volger van het instellingsbeleid, voert overleg met de directie en geeft gevraagd en ongevraagd advies.

Interesse?
Kijk op de website van ONS welzijn voor meer informatie.Meld je aan voor een eerste kennismakingsgesprek op clientenraad@onswelzijn.nl of telefonisch bij de secretaris van de Cliëntenraad via: 0653819989. ONS welzijn is er voor iedereen met een vraag op het gebied van meedoen, opvoeden en opgroeien, wonen, financiën of zorg die deze niet alleen kan beantwoorden. Ook zijn we er voor mensen die hun talent willen ontdekken en inzetten voor hun omgeving. ONS welzijn werkt in de gemeenten Bernheze, Boekel, Landerd, Oss, Uden en Meierijstad.

Meer berichten