Carlijn ontving gisterenavond uit handen van de burgemeester het jeugdlintje.
Carlijn ontving gisterenavond uit handen van de burgemeester het jeugdlintje.

Zesde jeugdlintje naar Carlijn van den Tillaar

Algemeen 618 keer gelezen

BOERDONK | Carlijn van den Tillaar (23) uit Boerdonk heeft op woensdag 9 december in besloten kring het zesde Jeugdlintje van de gemeente Meierijstad ontvangen. Carlijn ontvangt het jeugdlintje in verband met haar grote inzet voor Jong Nederland Boerdonk en de Coöperatie Boerdonk Buitengewoon. 

Carlijn van den Tillaar is in 2005 lid geworden van Jong Nederland Boerdonk (voorheen KPJ). In 2013 is ze gevraagd om leiding te worden van de woensdagavond-groep. Sinds die tijd is Carlijn wekelijks in touw om de kinderen een leuke avond te bezorgen door het organiseren van verschillende activiteiten: sportief bezig zijn in de gymzaal, knutselen en spelletjes doen boven in D’n Hazenpot of, bij mooi weer, activiteiten buiten. Ook de vrijdagavondgroep is, bij toerbeurt, bij haar in goede handen. Daarnaast is ze actief bij de kampcommissie die het jaarlijkse kamp organiseert, is ze lid van de ledencommissie die vier keer per jaar een activiteit organiseert voor de leiding en vervult ze sinds 2018 bestuursfunctie.

Coöperatie Boerdonk Buitengewoon
In 2017 nam Carlijn zitting in een werkgroep die onderzoek deed naar de eventuele oprichting van een coöperatie. Het resultaat was dat in 2018 de Coöperatie Boerdonk Buitengewoon opgericht werd. De doelstelling van de coöperatie is het ondersteunen, bevorderen en verbeteren van de leefbaarheid in Boerdonk voor alle inwoners. Carlijn is sinds de oprichting bestuurslid en is samen met een ander bestuurslid verantwoordelijk voor het secretariaat. Ook is ze betrokken bij de werkgroep kinderopvang die zich bezig houdt met de realisering van kinderopvang en buitenschoolse opvang in Boerdonk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant