Deze ondernemers blijven positief en proberen er het beste van te maken.
Deze ondernemers blijven positief en proberen er het beste van te maken. Foto:

Centrumondernemers sluiten gek jaar af met spetterende actie

Algemeen 1.535 keer gelezen

VEGHEL | Een aantal centrumondernemers in Veghel hebben besloten om dit gekke jaar op een speciale manier af te sluiten. Ze lanceren een spetterende actie waarbij je een pakket kan winnen met daarin negen cadeaubonnen van 50 euro per stuk. De actie is terug te vinden op de socials van de deelnemende winkels.

De Veghelse centrumondernemers hebben een droom en willen met hun winkel of zaak het dorp een beetje mooier maken. Dat is voor veel ondernemers erg lastig dit jaar. Desondanks blijven de ondernemers positief en strijdbaar. Zo is de Kalverstraat de laatste jaren uitgegroeid tot levendige (vers)winkelstraat. “Laten we er allemaal eens kei trots op zijn dat we dat hebben in Veghel”, aldus de ondernemers.

Er zijn dit jaar zelfs winkels bijgekomen. Toch wel bijzonder in een jaar dat gedomineerd wordt door het coronavirus. “Dus mensen ben trots op het centrum. Wij werken er keihard voor en zijn ontzettend blij dat jullie lokaal kopen. We hebben elkaar nodig om er iets van te maken”, melden de centrumondernemers.

Feestdagen
De winactie is terug te vinden op de socials van de deelnemende winkels (zie lijstje hieronder). De ondernemers wensen iedereen hele fijne feestdagen en een bruisend en gezond 2021.

Winkels
Deze winkels doen mee aan de actie: WOON, Restaurant Hertog Jan, Wijn & Jamon, Janelli, Travelcenter de Wit, HairZ, ik! skin and more, Finnz en JES Lingerie

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant