Twee verdachten aangehouden voor diefstal scooter en verontreinigen vijver | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Foto:

Twee verdachten aangehouden voor diefstal scooter en verontreinigen vijver

  •   keer gelezen

VEGHEL | De politie heeft twee verdachten aangehouden ter zake diefstal en vernieling van een scooter en de verontreiniging van een vijver. “In het begin van onze nachtdienst van maandag op dinsdag kregen wij een melding. Door buurtbewoners in de omgeving van de Gagellaar in Veghel werd gemeld dat zij drie personen zagen sjouwen met een scooter. Vervolgens zag een andere melder dat zij de scooter in de vijver hadden gedumpt en wegliepen. Wij zijn zo snel mogelijk ter plaatse gegaan”, laat de politie weten.

De politie nam ondertussen contact op met de melder. Na een goede tip wist de politie precies waar de verdachten liepen. “Wij troffen ze aan en controleerden er twee. De derde wist te ontkomen. Bij de verdachten werden onderdelen aangetroffen en gegevens van de scooter. Beide werden aangehouden en overgebracht naar het hoofdbureau van de politie in Den Bosch”, meldt de politie.  

Vijver
De politie is vervolgens op zoek gegaan naar de scooter die in een vijver gedumpt was. Deze troffen ze uiteindelijk aan op de Melisselaar in Veghel. “De scooter hebben we uit het water gehaald. In het water bleef een flink oliespoor achter. De scooter werd door ons in beslag genomen en er wordt contact opgenomen met de eigenaar voor het doen van aangifte”, aldus de politie.

Meer berichten