Kom naar De Riethoeve, degezelligste afhaalhut in de regio | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
<p>Een lekker kommetje soep, broodje, Poffies, Bedafse wafel of een kopje koffie bij De Riethoeve.&nbsp;</p>

Een lekker kommetje soep, broodje, Poffies, Bedafse wafel of een kopje koffie bij De Riethoeve. 

(Foto: )

Kom naar De Riethoeve, degezelligste afhaalhut in de regio

  •   keer gelezen

VORSTENBOSCH | Wat is er nu fijner om even de benen te strekken en een mooie wandeling te maken in de schitterende omgeving van Bedaf. En hoe gezellig is het om na een fikse wandeling even bij te komen met een warme kop koffie en iets lekkers erbij. Dat gaat nu, tijdens de lockdown, niet lukken denk je? Toch wel! Peer Kuypers van De Riethoeve staat namelijk elke dag van 10.00 tot ongeveer 19.00 uur voor je klaar met de lekkerste producten.

“In onze mooie afhaalhut kun je terecht voor alle warme en koude dranken. Zin in soep? Ook dan ben je bij ons op het juiste adres. We hebben om de paar weken twee verschillende soepen op het menu staan”, zegt Peer enthousiast. "Bouwvakkers die in de buurt aan het werk zijn kunnen natuurlijk ook bij ons terecht."
Liever een broodje? Geen probleem. Peer heeft lekkere broodjes ei, worst en hamburger en natuurlijk ontbreekt een simpel maar lekker frietje met een kroket of frikandel ook niet. Geserveerd in een puntzak neem je dit makkelijk mee.

"Ook heb ik natuurlijk aan de kleine gasten gedacht. Ik bak de lekkerste poffertjes (Poffies), geserveerd met aardbeien en slagroom. Die gaan er natuurlijk bij jong en oud altijd wel in. Daarnaast heb ik popcorn en suikerspinnen én kun je bij ons genieten van de zogenaamde Bedafse Wafels, ook met verse aardbeien en slagroom. O ja, ook kun je bij ons, voor of nadat je een bestelling hebt geplaatst, gebruikmaken van het toilet. Handig nu dat na een boswandeling verder nergens mogelijk is.”

De afhaalhut van De Riethoeve is op Lendersgat 1 in Vorstenbosch. Contact met Peer: 06-53356237.

Meer berichten