Ontmoeting maakt alles mooier | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
<p>Het Pieter BrueghelHuis in Veghel.</p>

Het Pieter BrueghelHuis in Veghel.

(Foto: Ad van de Graaf)

Ontmoeting maakt alles mooier

  •   keer gelezen

VEGHEL | Bij alle activiteiten in het PieterBrueghelHuis staat ontmoeten centraal. In het kader van het project ‘ontmoeting maakt alles mooier’ komen vrijwilligers graag in contact met ouderen die zich eenzaam voelen.

De vrijwilligers willen er zijn voor ouderen die misschien nog niet naar het PieterBrueghelHuis zijn geweest en daar ook nu vanwege corona niet durven te komen. Er is helaas veel eenzaamheid onder ouderen en daar wil het PieterBrueghelHuis iets aan doen.

Bezoek
Eén van de vrijwilligers maakt na uw aanmelding een afspraak met u om bij u op bezoek te komen, kennis te maken en om met u in gesprek te gaan. De vrijwilliger wordt een vaste contactpersoon voor u, die samen met u kijkt naar de mogelijkheden voor ontmoeting en activiteiten.
Hij of zij gaat samen met u ‘op stap’ wanneer de corona-maatregelen dit toelaten. Zo kunt u samen ontdekken wat er aan ontmoeting en activiteit mogelijk is in de buurt en kunnen het PieterBrueghelHuis daarmee een steentje bijdragen om de eenzaamheid te verminderen.

Aanmelden
Aanmelden voor een bezoek kan via 0413-395280 of info@pieterbrueghelhuis.nl. U bepaalt samen met de vrijwilliger van het PieterBrueghelHuis het moment van het bezoek. U kunt ook een familielid, buur of kennis aanmelden. Geef dan naam, adres en een telefoonnummer van die persoon door. Bent u niet oud, maar wel eenzaam? Ook dan bent u van harte welkom in het PieterBrueghelHuis.

Het PieterBrueghelHuis is vanwege de maatregelen alleen op afspraak open.

Meer berichten