‘Je kan bij mij een complete maaltijd samenstellen’ | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Foto: photosbysander

‘Je kan bij mij een complete maaltijd samenstellen’

  •   keer gelezen

VEGHEL | Grote broer DIS heeft besloten om in verband met de coronacrisis tijdelijk dicht te gaan, maar DISKIP in De Proeffabriek op de Veghelse Noordkade blijft gewoon open. Op woensdag tot en met zondag kun je bij Julian Hommeles terecht voor heerlijke kip gerelateerde producten. “Je kan bij mij een complete maaltijd samenstellen”, verzekert hij.

Natuurlijk zijn het ook voor de jonge ondernemer gekke tijden. “Door de geldende coronaregels is het minder gezellig dan normaal. DIS en PLANK mogen bijvoorbeeld niemand ontvangen. Dat is jammer.” Toch blijft Julian zelf open voor afhaal. “Er wordt nog steeds kip gegeten”, lacht hij. “Je kan bij mij een hele maaltijd samenstellen. Ik heb loempia’s, een aardappelgratin en rauwkost. Voeg dat toe aan een lekker stukje vlees en je hebt een volwaardige maaltijd. We hebben tal van mogelijkheden. Alleen kip aanschaffen kan natuurlijk ook, net als borrelhapjes.” 

Mannetje
Julians favoriet zijn toch wel de kiphaasjes met of ketjapsaus of pangangsaus. Hij vervolgt: “Doe er een frisse salade bij en bami of nasi en je bent helemaal het mannetje.”

Bij de kip krijgt men een speciale zak. Deze kan je mee de oven inschuiven waardoor het thuis allemaal simpel is op te warmen. 

Alle ontwikkelingen omtrent DISKIP zijn te volgen via Facebook, Instagram en de website: www.diskip.nl.
DISKIP is van woensdag tot en met zondag geopend van 11.00 uur tot 19.00 uur.

Meer berichten