Open Dagen Elde College via Elde Experience | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
<p>Open Dagen op het Elde College.</p>

Open Dagen op het Elde College.

(Foto: JaapBuijs)

Open Dagen Elde College via Elde Experience

  •   keer gelezen

SCHIJNDEL/SINT-MICHIELSGESTEL | Het Elde College in Schijndel en Sint-Michielsgestel houdt ook dit jaar Open Dagen voor nieuwe leerlingen en hun ouders zet daarvoor de digitale deuren van de scholen wijd open voor een online ‘Elde Experience. De Open Dagen zijn te beleven via www.elde-expierence. 

Op vrijdag 22 januari (Schijndel - vmbo en Praktijkonderwijs), zondag 24 januari (Schijndel tweetalig vwo, havo en brugklassen havo-vmbo T) en zondag 31 januari (Sint-Michielsgestel vmbo-k/mavo en mavo-havo) kunnen toekomstige leerlingen en hun ouders een kijkje komen nemen.

In verband met de huidige coronamaatregelen kan dat helaas niet fysiek, maar online is een leuke en aantrekkelijke omgeving gemaakt voor een kennismaking met de schoolgebouwen en kun je kennismaken met de verschillende vakken. Er zijn ook meet & greet ontmoetingen. Je kan zelfs meedoen aan uitdagende challenges. Voor de ouders is er de speciale rubriek: Parents Stuff. De Open Dagen zijn tijdens genoemde dagen te beleven via www.elde-expierence.

Meer berichten