Aangepaste bezoektijden en bezoekersregeling in Bernhoven | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Aangepaste bezoektijden en bezoekersregeling in Bernhoven

  •   keer gelezen

UDEN | Ziekenhuis Bernhoven volgt de landelijke richtlijnen op en heeft daarom de bezoektijden en bezoekersregeling aangepast.

Patiënten die in het ziekenhuis verblijven mogen vanaf vrijdag 22 januari iedere avond één persoon ontvangen tijdens het bezoekuur van 1,5 uur. De verschillende bezoektijden per afdeling zijn te bekijken op www.bernhoven.nl/bezoek. De bezoektijden in de middag in het weekend vervallen.

Bezoek aan de polikliniek
Breng je een bezoek aan een van de poliklinieken? Kom als het kan alleen naar de afspraak. Zo wordt voorkomen dat er teveel mensen tegelijkertijd in het ziekenhuis zijn. Wil je iemand mee laten luisteren? Bespreek met je specialist of je tijdens het consult je telefoon aan mag zetten. Ook bestaat de mogelijkheid om je bezoek aan de poli om te zetten in een afspraak via beeldbellen.

Eigen verklaring avondklok
Wanneer de omstandigheden het nodig maken dat je ’s avonds of ’s nachts naar het ziekenhuis moet, dan moet je een zogenoemde ‘eigen verklaring avondklok’ bij je hebben. Deze is te downloaden op de website van de rijksoverheid.

Meer berichten