Met de van Hart tot Hart loop is een mooi bedrag opgehaald voor Kids run Free | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
<p>Een mooi bedrag voor Kids run Free.&nbsp;</p>

Een mooi bedrag voor Kids run Free. 

Met de van Hart tot Hart loop is een mooi bedrag opgehaald voor Kids run Free

  •   keer gelezen

MEIERIJSTAD | De van Hart tot Hart loop, de naam zegt het al, staat voor verbinding. Hiermee willen ze de 13 kernen in Meierijstad met elkaar verbinden door middel van bewegen; ieder op zijn of haar manier door te wandelen of hard te lopen.

De van Hart tot Hart loop stond oorspronkelijk gepland op 29 maart 2020, werd verzet naar 27 september 2020 en uiteindelijk is gekozen om de handen in één te slaan met Rondje Meierijstad. De routes zijn wat aangepast (om het daadwerkelijk een rondje te laten zijn) en zijn nog steeds iedere dag te wandelen en te hardlopen.

voor Kids run Free
Uiteindelijk hebben ruim 200 sportievelingen de routes gewandeld of hardgelopen en daarmee is 1.313,13 euro opgehaald voor het goede doel: Kids run Free. De cheque is eind 2020 digitaal uitgereikt aan Martine Verweij, het hart achter Kids run Free. Ze gaat dit komend schooljaar inzetten bij scholen in Meierijstad die willen starten of continueren met dit concept; natuurlijk wanneer het weer veilig mogelijk is.

Informatie
De routes zijn nu ondergebracht bij Rondje Meierijstad, waar je beide routes kunt reserveren. De routes kosten 9,50 euro, je loopt met een GPS en ontvangt leuke weetjes en video’s tijdens het wandelen of hardlopen. Ook krijg je bij de start een goodiebag, die met veel liefde mogelijk is gemaakt door sponsoren.
Ga snel naar www.rondjemeierijstad.nl/reserveren en meld je aan om alsnog in het bezit te komen van de prachtige medaille. Wandelen en hardlopen mag nog steeds (rekening houdend met de afstand en aantal mensen) en is zo gezond. 

De organisatoren van de van Hart tot Hart loop bedanken alle deelnemers en sponsoren. 

Meer berichten