Veghelse dùbent gaat ‘samenwerking’ aan met meidengroep K3 [+ VIDEO] | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
<p>D&ugrave;bent heeft leden uit Veghel, Sint-Oedenrode, Den Bosch, Keldonk, Nijmegen, Heeswijk en Boxtel.</p>

Dùbent heeft leden uit Veghel, Sint-Oedenrode, Den Bosch, Keldonk, Nijmegen, Heeswijk en Boxtel.

(Foto: Michel Klooster)
+ VIDEO

Veghelse dùbent gaat ‘samenwerking’ aan met meidengroep K3

  •   keer gelezen

VEGHEL | Dùbent is de samenwerking aangegaan met de K3. De samenwerking komt voort uit een oproep van de Belgische meidengroep.

Half december 2020 bracht K3 spontaan een nieuwe versie uit van 10.000 luchtballonnen. De nieuwe versie is gemaakt door een professionele Big Band, UB2 Union. De meiden van K3 riepen met deze nieuwe versie alle muzikanten op hun eigen versie van dit nummer ook in te spelen. Zoiets hoef je natuurlijk niet twee keer te zeggen tegen de leden van dùbent.

Saaie tijd
Na een flink aantal teamsvergaderingen, belletjes en veel app-verkeer werd een heuse studiodag op poten gezet. In tweetallen zijn vrijwel alle dùbentleden op ‘derde kerstdag’ naar de studio afgereisd om daar hun partij in te spelen. Voor het combo-gedeelte (gitaar, basgitaar en toetsen) zijn bevriende muzikanten ingeschakeld. Zij hebben alles vanuit huis opgenomen en opgestuurd. Alles met één doel: gewoon weer eens lekker spelen in deze muzikaal saaie tijd. Dus, alle instrumenten werden even flink afgestoft, er werd thuis geoefend. Alles werd uit de kast getrokken om een mooi resultaat te realiseren.

Eindresultaat
De leden van dùbent hebben enorm veel plezier beleefd aan het opnemen van de video’s en het inspelen van de partijen en ze zijn dan ook trots op het eindresultaat. Het eindresultaat is te zien op YouTube onder de titel: K3 ft. dùbent - 10.000 luchtballonnen #SamenK3. Het is nog wachten op een reactie van de dames van K3...


Dùbent scoorde eerder samen met Geen Stempel een hit met het nummer Brabo.

Meer berichten