Onrust in Meierijstad: ‘De politie is zichtbaar aanwezig in de kernen en zo nodig treedt de politie op’ | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
<p>Jes Lingerie timmert ramen dicht. &quot;Je weet nooit wat er kan gebeuren. Laten we hopen dat het rustig blijft&quot;, aldus de eigenaresse.</p>

Jes Lingerie timmert ramen dicht. "Je weet nooit wat er kan gebeuren. Laten we hopen dat het rustig blijft", aldus de eigenaresse.

Onrust in Meierijstad: ‘De politie is zichtbaar aanwezig in de kernen en zo nodig treedt de politie op’

  •   keer gelezen

VEGHEL | De gemeente is op de hoogte van de berichten die dinsdag op social media zijn verschenen over mogelijke rellen in Meierijstad. “Gevoelens van onveiligheid bij inwoners en ondernemers begrijpen wij heel goed. En ook als zij vanuit dit gevoel van onveiligheid de behoefte hebben hun eigendom te willen beschermen”, aldus de gemeente.

De gemeente wil het dagelijks leven zoveel als mogelijk door laten gaan. Ondertussen werkt de gemeente nauw samen met justitie en politie en de situatie wordt nauwgezet gemonitord. Er zijn verschillende politieauto’s op de weg te zien. “De politie is zichtbaar aanwezig in de kernen en zo nodig treedt de politie op”, aldus de gemeente.

Op de Markt zetten ze tafels en stoelen uit voorzorg binnen, en de Noordkade is aan de kant van de haven afgesloten. Alle trainingen bij Blauw Geel gaan dinsdagavond niet door.


 De politie houdt een oogje in het zeil op de Markt.

Meer berichten