Hoe komt het centrum van Boerdonk eruit te zien (Foto: Robin Bouwe)?
Hoe komt het centrum van Boerdonk eruit te zien (Foto: Robin Bouwe)? Foto: Robin Bouwe

Volgende ronde centrumplan Boerdonk start volgende week

Algemeen 723 keer gelezen

BOERDONK | Vanaf september is een werkgroep uit de coöperatie Boerdonk Buitengewoon samen met de Boerdonkse gemeenschap druk bezig geweest om ideeën te verzamelen hoe het centrum van Boerdonk in de toekomst eruit zou kunnen zien. Een veelomvattend plan omdat zowel de Kerk, de school, Den Hazenpot, de woningen aan het Kloosterhof en het hele omliggende gebied hiervan onderdeel uitmaakt.

"Na de kick-off in september ontvingen we maar liefst 54 reacties. Hieruit werden door Anton van Hooft vier ideeën aan de Boerdonkse gemeenschap gepresenteerd. Deze online bijeenkomst vond plaats op 12 november 2020", aldus de Werkgroep Centrumplan van Boerdonk Buitengewoon. Opnieuw werd aan de Boerdonkse gemeenschap gevraagd om actief mee te denken. Gevolg: ze ontvingen 70 inzendingen. De afgelopen maanden zijn deze reacties allemaal geanalyseerd en op basis hiervan zijn er uiteindelijk twee ideeën gemaakt over de toekomstige inrichting van het Boerdonkse centrum.

Op woensdag 17 februari om 19.30 uur wil de werkgroep deze twee ideeën aan Boerdonk en andere belangstellenden presenteren. Interesse om deze bijeenkomst bij te wonen? Stuur dan een mail naar info@boerdonkbuitengewoon.nl.
"Na deze bijeenkomst gaan we op pad. Er vinden nog gesprekken plaats met de Boerdonkse stakeholders, maar ook andere belanghebbenden zoals de gemeente, Area, het Parochiebestuur en Skipov", aldus de werkgroep.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant