Veghel van boven!
Veghel van boven! Foto: Rob Rovers (rrdronesolutions)
FOTO’S + VIDEO

Veghel van boven: de winter in beeld

Algemeen 2.189 keer gelezen

VEGHEL | Terwijl het overgrote gedeelte van de Veghelaren genoot van de sneeuw of het ijs, besloot Rob Rovers om dit alles vast te leggen met zijn drone. Hoog boven Veghel vloog afgelopen weekend de drone om de winter op een werkelijk prachtige manier in beeld te brengen. De Veghelaar maakte op ons verzoek zowel foto’s als filmpjes. 

De omstandigheden waren afgelopen weekend bijzonder goed. De zon scheen en er was weinig wind. “Het was echt een perfecte dag. Volgens mij zijn het mooie beelden geworden”, vertelt Rob. En daar is niks aan gelogen. De Noordkade, de mini-ijsbaan bij het gemeentehuis, ‘t Ven met de bevroren visvijver en natuurlijk de Aa-Broeken. Het komt allemaal voorbij in het beeldmateriaal van Rob. “Mooi om te zien hoe Veghel in de sneeuw er van bovenaf uitziet. Zo’n pak sneeuw en schaatsende mensen zie je niet ieder jaar.”


‘t Ven - Rob Rovers.

‘Ongekende mogelijkheden’
De 28-jarige Veghelaar is sinds december 2020 een eigen bedrijf gestart: rrdronesolutions. “Een drone biedt ongekende mogelijkheden op het gebied van opnames en geeft een extra dimensie aan beelden en producties. Het laat situaties zien vanuit een nieuw perspectief”, aldus Rob.


Meer informatie over Rob Rovers is te vinden op: rrdronesolutions.nl.

Schaatsen in Veghel.
De Noordkade in Veghel.
Afbeelding
De Noordkade.
Vlakbij het gemeentehuis wordt geschaatst.
Afbeelding
De haven.
't Ven.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant