Bascule Groep betrekt nieuw en groter pand | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Foto:

Bascule Groep betrekt nieuw en groter pand

  •   keer gelezen

VEGHEL | De gevelletters zijn inmiddels verwijderd van het oude pand in het centrum en alles wordt in gereedheid gebracht om de verhuizing, tijdens de laatste dagen van deze maand, perfect te laten verlopen. Bascule Groep kent al ruim 25 jaar Veghel als thuishaven en dat zal zo blijven. De specialisaties Mediation & Conflictmanagement verschijnen als aanduiding van de nieuwe werkplek op de gevel aan de Pater van den Elsenlaan 43, waar een veel ruimer pand betrokken wordt.

BasculeGroep bestaat uit drie labels en is specialist in het constructief omgaan met conflicten. Middels het label Bascule helpt zij organisaties met het inrichten van conflictvaardigheid en conflictbestendigheid. Daarnaast bestaat de organisatie uit Caleidoscoop, het label voor opleidingen en educatie in mediation en Samen, de organisatie voor bemiddeling in (echt)scheidingen. Deze bedrijfsonderdelen verhuizen vanuit het centrum naar het hart van het Veghelse bedrijfsleven op de Amert. Deze locatie kent een perfecte toegankelijkheid en hier beschikken de conflictprofessionals en opleiders van Bascule Groep over meer en betere ruimten. Er zullen meer mediations plaatsvinden en op ruimere schaal cursisten terecht kunnen. Rekening houdend met 1.5 meter.

De vier dames van het secretariaat met Dimphy Delleman aan het roer en algemeen directeur Bas Delleman, gaan met hun achttal mediators en trainers naar een uiterst fraai onderkomen. Bascule Groep heeft naast Veghel, ook vestigingen in Assen en Etten Leur.

Meer berichten