Foto:
video

EET met je hart campagne haalt mooi bedrag op

  •   keer gelezen

VEGHEL | De aangepaste EET met je hart campagne is gehouden van 16 november 2020 tot en met 31 december. Een zestal Veghelse winkels: Bakkerij Verhoeven, Gall&Gall, Slagerij Pennings, Romijders Uw Slager, Veghels Kaaspaleis en VOF van Lankveld groente en fruit verkochten speciale ‘metjehart’ producten waarvan een gedeelte van de opbrengst naar de stichting Met je hart ging.

Daarnaast hebben Gossimijne Veghel, Restaurant Hertog Jan en Wittern in de tasjes van de afhaalmaaltijden speciale Metjehart flyers gestopt, daarop stond een QR-code waarmee je een bedrag kon doneren aan de stichting. “Van Elan Clinics uit Veghel en restaurant Koks uit Gemert ontvingen wij ook een financiële bijdrage. Hierdoor hebben wij in totaal een bedrag van 1303.20 euro opgehaald”, laat Leontine Kerkhoff, vrijwilliger Met je hart Veghel, weten.

Meierijstad bankje
Voorgaande jaren werd tijdens de carnavalsmiddag ‘de jeugd van toen’ de opbrengst bekend gemaakt via het onthullen van een cheque door de ambassadeurs Hella van der Wijst en burgemeester Kees van Rooij. Kerkhoff: “Helaas ging dit nu niet door en daarom hebben we een alternatieve oplossing gezocht en gevonden. Burgemeester Kees van Rooij nodigt maandelijks gasten uit op zijn ‘Meierijstad bankje’. Dit zijn korte filmpjes die door de gemeente worden opgenomen en via hun social media verspreid worden onder de naam: ‘Op de bank met..’. Deze keer mocht onze coördinator Jet van der Linden plaatsnemen op dit bankje om te vertellen over onze activiteiten van het afgelopen jaar en de opbrengst van de EET met je hart campagne 2020 bekend maken.”


Ontmoetingen
De stichting is enorm blij met dit bedrag, waarmee ze het komende jaar weer zoveel mogelijk lichtpuntjes kunnen bezorgen voor de kwetsbare ouderen en hopelijk ook weer ontmoetingen kunnen organiseren.

Meer berichten