Jopie is terug: ‘Al het goede wat men van ons gewend is, komt terug’ | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
<p>Leslie van den Wildenberg en Kevin van der Steen zijn klaar voor een nieuwe start.&nbsp;</p>

Leslie van den Wildenberg en Kevin van der Steen zijn klaar voor een nieuwe start. 

Jopie is terug: ‘Al het goede wat men van ons gewend is, komt terug’

  •   keer gelezen

VEGHEL | Jopie komt terug! Volgende week (streefdatum 24 februari) opent de snackbar op de vertrouwde locatie op Het Ven weer haar deuren. Het zijn dit keer niet Leslie en Joop die de tent gaan runnen, maar Kevin van der Steen (35). “Al het goede wat men van ons gewend is, komt terug”, belooft hij.

Van der Steen is geen onbekende binnen Jopie. Hij heeft er twee jaar gewerkt. Een man met een echt Jopie-hart. Op steun van Joop en Leslie kan hij in ieder geval rekenen. “Joop is op de achtergrond betrokken bij de overname en Leslie zal, zeker in het begin, in de friettent zelf te vinden zijn. Ik ben heel blij met hun steun.” 

Jopie-groepsapp
Daarnaast keert het grootste gedeelte van het oude personeel terug. Ook iets waar Kevin heel content mee is. “Er was nog een oude Jopie-groepsapp. Daarin kwam het ter sprake en de reacties waren overweldigend. Het teamgevoel is nooit weggeweest. Wij voelen ons nog steeds betrokken bij Jopie en zijn trots op het bedrijf. Bijna iedereen keert terug.”

Snelle service
Van der Steen wil het oude, vertrouwde Jopie-gevoel terugkrijgen. “We gaan mensen geven wat ze al die tijd hebben gemist. De kwaliteit, de vertrouwde producten en de snelle service”, besluit hij.

Lees meer over de terugkeer van Jopie in de Stadskrant Veghel van woensdag 24 februari.


Meer berichten