Voorbereidingen Buffelrun ondanks corona gewoon van start | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Organisatie Buffelrun hoopt op editie in 2021.
Organisatie Buffelrun hoopt op editie in 2021. (Foto: Suzanne Gruijters)

Voorbereidingen Buffelrun ondanks corona gewoon van start

  •   keer gelezen

BOERDONK | Met de huidige vooruitzichten en in goed overleg met de gemeente Meierijstad heeft het bestuur van Door en Voor Boerdonk besloten om alles in het werk te stellen om editie 2021 van de Buffelrun doorgang te laten vinden. Dat betekent dat de voorbereidingen zijn gestart. De Buffelrun vindt dit jaar plaats op 4 en 5 september.

Om bekende redenen kon de editie in 2020 natuurlijk niet door gaan. Met de zomer in aantocht zijn de vooruitzichten dat er in de loop van dit jaar wel weer mogelijkheden zijn voor evenementen op kleine of grote schaal. Dat heeft het bestuur doen besluiten om alles op alles te zetten om de Buffelrun in 2021 door te laten gaan. 

Coronaplan
In overleg met de gemeente wordt een coronaplan opgesteld wat kan voldoen aan de op dat moment geldende maatregelen. Afhankelijk van de situatie is het evenement vrij of wat beperkter toegankelijk en vinden er naast de (Family)Buffelrun ook andere activiteiten plaats.


De tickets van 2020 zijn uiteraard nog geldig. Naar verwachting wordt in maart 2021 gestart met de verkoop van de resterende tickets. De Buffelrun vindt dit jaar plaats op 4 en 5 september.

Meer informatie is te vinden op: www.buffelrun.nl.

Meer berichten