Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Foto:

René van Lokven verlaat Beat it

  •   keer gelezen

VEGHEL | Oprichter en directielid René van Lokven neemt per 1 maart afscheid van muziekschool Beat it. Sinds 2013 is Paul Schepers al toegetreden tot de directie en hij zet Beat it Muziekeducatie zelfstandig voort. 

Van Lokven is sinds 2004 actief als slagwerkdocent en dirigent bij diverse muziekverenigingen in de regio. Van Lokven: “In 2008 besloot ik dit alles te bundelen en Beat it was geboren.”
Destijds als slagwerkopleider voor hafa-muziekverenigingen. Nu jaren later is Beat it een complete muziekschool, met een eigen locatie in Veghel, verbonden aan tientallen muziekverenigingen en niet meer weg te denken uit het primair onderwijs.

Geen veranderingen
Voor leerlingen en docenten zullen er geen veranderingen zijn want Schepers zal Beat it zelfstandig voortzetten. “Toen René aangaf zijn toekomstplannen te wijzigen heb ik geen moment getwijfeld en besloten zelfstandig door te gaan”, aldus Schepers.

Toekomst
Waar Schepers vol enthousiasme Beat it in de toekomst op koers zal gaan houden, gaat Van Lokven zich meer richten op het onderwijs. Hij gaat als adviseur onderwijs werken bij Qrabbl uit Eindhoven. Een nieuw initiatief op het gebied van talentontwikkeling van kinderen bij uitval van de eigen leerkracht.

Vertrouwen
Van Lokven dankt iedereen voor de prettige samenwerking en het vertrouwen in Beat it Muziekeducatie. “Ik weet zeker dat iedereen nog veel van Beat it zal gaan horen”, besluit hij.

Meer berichten