Het distributiecentrum Zalando (Bleiswijk) is een project van Van Grunsven Groep.
Het distributiecentrum Zalando (Bleiswijk) is een project van Van Grunsven Groep.

Van Grunsven uit Erp neemt belang in Wouters Schijndel

Algemeen 819 keer gelezen

SCHIJNDEL/ERP | Van Grunsven Groep uit Erp neemt een belang van 50 procent in aannemingsbedrijf Wouters Schijndel. Door de samenwerking willen de bedrijven hun specialismen professionaliseren, het werkveld verbreden en hun marktpositie versterken.

Wouters Schijndel is gespecialiseerd in utiliteitswerken, logistiek en industrie. Momenteel bouwt Wouters Schijndel het grootste fulfilment distributiecentrum van ruim 140.000 m2 in Nederland welk deze maand wordt opgeleverd aan Zalando. Wouters Schijndel realiseerde in 2020 een omzet van 75 miljoen euro. Van Grunsven Groep is een bouw- en ontwikkelingsonderneming die wordt gevormd door meerdere bedrijven. Bouwbedrijf van Grunsven is gevestigd in Erp en Nijmegen. Van Grunsven Ontwikkeling en Van Grunsven Vastgoed zijn beide gevestigd in Erp. De bedrijven zijn actief op het gebied van (gestapelde)- woningbouw, hotels, zorg, retail, utiliteit en eigen projectontwikkeling. Vorig jaar heeft de organisatie ruim 800 woningen en appartementen gerealiseerd. De omzet van de Van Grunsven Groep bedroeg 96 miljoen euro in 2020.

De bedrijven blijven als zelfstandige ondernemingen bestaan. Wouters Schijndel en Van Grunsven Groep zijn beide familiebedrijven die geloven in een no-nonsense cultuur en streven naar continuïteit door kwaliteit te leveren en duurzame relaties op te bouwen. Door het vormen van deze strategische alliantie kunnen de bedrijven nog meer opdrachtgevers van A tot Z voorzien in een ontzorgde ontwikkel- en bouwopgave. De samenwerking dient nog goedgekeurd te worden door het ACM.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant