Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
<p>Leslie en Kevin zijn klaar voor een nieuwe start met Jopie 2.0.</p>

Leslie en Kevin zijn klaar voor een nieuwe start met Jopie 2.0.

(Foto: )

Jopie is open: ‘We geven mensen terug wat ze al die tijd hebben gemist’

  •   keer gelezen

VEGHEL | Jopie is terug! Op 24 februari om 12.00 uur opent de snackbar op de vertrouwde locatie op Het Ven weer haar deuren. Het zijn dit keer niet Leslie en Joop die de tent gaan runnen, maar Kevin van der Steen (35). “Al het goede wat men van ons gewend is, komt terug”, belooft hij.

Van der Steen is geen onbekende binnen Jopie. Hij heeft er twee jaar gewerkt. Een man met een echt Jopie-hart. Op steun van Joop en Leslie kan hij in ieder geval rekenen. “Joop is op de achtergrond betrokken bij de overname en Leslie zal, zeker in het begin, in de friettent zelf te vinden zijn. Ik ben heel blij met hun steun.”

Jopie-groepsapp
Daarnaast keert het grootste gedeelte van het oude personeel terug. Ook iets waar Kevin heel content mee is. “Er was nog een oude Jopie-groepsapp. Daarin kwam het ter sprake en de reacties waren overweldigend. Het teamgevoel is nooit weggeweest. Wij voelen ons nog steeds betrokken bij Jopie en zijn trots op het bedrijf. Bijna iedereen keert terug.”

‘De betrokkenheid van Joop en Leslie geeft wel veel rust en vertrouwen’

Positieve reacties
De Jopie-familie wordt dus in ere hersteld. Op social media plaatste Van der Steen al een kleine teaser. Hij werd overspoeld met positieve reacties. “Geweldig. Het toont aan hoe goed Joop en Leslie hun zaak hebben achtergelaten. Zowel de klanten als het personeel zijn ontzettend positief. Jopie is echt een begrip”, vindt Van der Steen.

Snelle service
Dat is volgens de nieuwe eigenaar van Jopie ook het allerbelangrijkste. Van der Steen wil eerst het oude, vertrouwde Jopiegevoel terugkrijgen. “We gaan mensen geven wat ze al die tijd hebben gemist. De kwaliteit, de vertrouwde producten en de snelle service. Dat komt allemaal terug. Ik vind dat we dat de klanten verschuldigd zijn. Als alles staat, ga ik kijken wat we kunnen doen om Jopie klaar te stomen voor de toekomst.”

‘Rust en vertrouwen’
Het is nog niet duidelijk of Jopie op den duur gaat thuisbezorgen. Van der Steen legt uit: “Als je kijkt hoe druk het voorheen was tijdens de spitsuren dan is het bijna niet haalbaar. We kijken het de komende periode even aan. Eerst willen we terug naar de basis, naar wat Jopie groot heeft gemaakt.”
Voor de 35-jarige geboren Veghelaar is het wel spannend. Een snackbar overnemen in coronatijd is een gedurfde stap. “Er komt heel veel op me af. Zeker omdat we op zo’n korte termijn open willen. De betrokkenheid van Joop en Leslie geeft wel veel rust en vertrouwen. Het personeel staat te springen om te beginnen. Alles wat we nodig hebben om te slagen, hebben we in huis. Nu is het alleen even afwachten of de klant ons weer weet te vinden. Gezien alle reacties kan ik niets anders dan goede hoop hebben”, besluit Van der Steen.

Meer berichten