Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Van links naar rechts: Sander, Niels, Mathieu.
Van links naar rechts: Sander, Niels, Mathieu. (Foto: )

ZUID Creatives neemt Buro+Co in Veghel over

  •   keer gelezen

VEGHEL | Creatief entrepreneur Niels van de Snepscheut van Buro+Co slaat de handen ineen met ZUID Creatives Tilburg. Per 1 januari 2021 heeft ZUID Creatives het bureau op de Noordkade in Veghel overgenomen en opende daar Brand Center ZUID Creatives Noordkade. Van de Snepscheut: “ZUID heeft de ambitie om het beste bureau van Nederland te zijn, daar wil ik deel van uitmaken.”

Van de Snepscheut voegt zich als art director bij het team van ZUID dat in Tilburg al een heuse creatieve campus heeft opgezet. Nu worden de krachten gebundeld om het beste bureau van Brabant te zijn. Eén bureau dat vanuit het zuiden merken ijzersterk positioneert, (inter) nationale campagnes ontwikkelt, krachtige branded content maakt én online begrijpt hoe je bij mensen binnenkom

ZUID Creatives
ZUID Creatives kent drie expertiseteams: brands voor merken en campagnes, content voor krachtige contentmarketing en digital voor resultaatgerichte websites en online producties.
Bovendien kent ZUID Creatives als zusjes animatiebureau Extrafazant & online marketingbureau Brandgang. ZUID Creatives werkt onder andere voor SodaStream, ZLM Verzekeringen, ALKU en CCV Nederland.

Buro+Co 
Buro+Co werkt onder andere voor ALDI, Pieperz, The Yard Hotel en Exota Limonade. Al tien jaar onderscheidend door de karakteristieke wijze waarop het een complete merkidentiteit neerzet in zowel vorm als verhaal. Van brand identity tot volledige campagne.

Krachtenbundeling
Door het samenvoegen van beide bedrijven haalt ZUID bakken kennis in huis. De verfrissende, Brabantse combinatie blijft zich richten op B2B, retail, food en start-/ scale-ups. Van de Snepscheut: “In het team van 50 mensen heb ik de afgelopen maanden mijn plek gevonden. De mogelijkheden lijken nu echt eindeloos. Samen staan we in de startblokken om ons motto eer aan te doen: Maak iets los. ZUID heeft de ambitie om het beste bureau van Nederland te zijn, daar wil ik deel van uitmaken.”

Waarom Veghel?
‘Waarom die vestiging in Veghel?’ ZUID CEO Mathieu Hermans geeft reactie: “Oost-Brabant is een krachtige regio, met veel grensoverschrijdend ondernemerschap. Met de vestiging in Veghel wil ZUID dichter bij haar klanten in deze omgeving zitten en nieuwe klanten de kans bieden met hun ambitie bij ZUID aan te kunnen kloppen. We willen hier laten zien dat we écht een ander soort bureau zijn dan je gewend bent.”

Meer berichten