Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
<p>Mevrouw Bakker is blij met het boek.</p>

Mevrouw Bakker is blij met het boek.

(Foto: )

Zonnebloemafdeling verrast gasten met boek

  •   keer gelezen

VEGHEL | Zonnebloemafdeling Veghel, Eerde, Mariaheide en Zijtaart heeft samen met Stichting Gezondheidszorg Veghel haar gasten verrast met het boek: Hoe goaget mi oew. In het boek staan verhalen geschreven door zowel bekende- als onbekende inwoners van Meierijstad, over ieders ervaring van het afgelopen jaar en nog altijd, in relatie tot het coronavirus.

Om de Zonnebloemgasten weer eens te verrassen, werd het idee al snel geboren om dit boekje aan alle gasten persoonlijk te gaan uitreiken. Dit gebeurde door vrijwilligers en leden van het bestuur. “Zo houden we met de gasten contact en maakt iedereen een praatje aan de voordeur. De gasten waarderen dit enorm en vinden het leuk als er weer eens iemand langs komt”, laten ze bij de Zonnebloem weten.
De Zonnebloemafdeling heeft het afgelopen jaar al meerdere verrassingsmomenten georganiseerd voor haar gasten, mede gezien het feit dat de normaliter geplande activiteiten niet konden plaatsvinden. “We hopen dat er na de zomervakantie weer activiteiten georganiseerd kunnen worden.”

Het is een misverstand dat De Zonnebloem er vooral is voor oudere mensen met een fysieke beperking. Juist ook jongere mensen met een fysieke beperking zijn van harte welkom.
Tevens zijn ze op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met het organiseren van verschillende activiteiten.

Aanmelden bij De Zonnebloem kan via: zonnebloemveghel@gmail.com.

Meer berichten