Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
<p>Yvonne en Frans Verwaaijen geven het stokje door aan Ricky Voll. De nieuwe eigenaar zoekt nog personeel.&nbsp;</p>

Yvonne en Frans Verwaaijen geven het stokje door aan Ricky Voll. De nieuwe eigenaar zoekt nog personeel. 

(Foto:)

Familie Verwaaijen neemt na ruim 41 jaar afscheid, Snackbar De Markt is overgenomen

  •   keer gelezen

VEGHEL | Snackbar De Markt in Veghel is sinds 1 maart in handen van de familie Voll uit Boekel. Zij zijn tevens eigenaar van het Boekelse Restaria d’n Hijzelaar. Hiermee komt er een einde aan het tijdperk van Frans, Yvonne en dochter Karin Verwaaijen. Zij nemen na ruim 41 jaar afscheid als eigenaar van de friettent op de Markt.

De familie Voll is geen onbekende in Veghel. Vader Ricky is namelijk geboren en getogen in deze plaats en heeft jarenlang bij Mars in Veghel gewerkt. Sinds 2002 runt de familie Voll Restaria d’n Hijzelaar in Boekel. Ze hebben dus ruime ervaring in het vak.
Sinds oktober 2020 is Restaria d’n Hijzelaar onderdeel van Restaria, de cafetaria franchiseformule van Bidfood. Ook Snackbar De Markt sluit zich daar op korte termijn bij aan. Hierdoor krijgt de zaak een metamorfose waardoor de reguliere cafetaria en het eetcafé dichter bij elkaar worden gebracht. De inrichting en het interieur worden in de stijl van het Restaria-concept, verfraaid met elementen naar eigen smaak. Daarnaast biedt Restaria een uitgebreide menukaart.

Paarden
Frans (75) en Yvonne (57) gaan het de komende periode rustig aan doen. Jarenlang stonden ze klaar voor de klanten, maar nu is het tijd voor andere dingen. “Wij willen iedereen bedanken voor het vertrouwen.” Een groot afscheid is in verband met de coronamaatregelen niet mogelijk. “Een dubbel gevoel, maar het is niet anders. We nemen met opgeheven hoofd afscheid. De fijne herinneringen zijn blijvend”, aldus Yvonne. Frans vult aan: “Ik ga veel tijd besteden aan mijn andere hobby: paarden.” Yvonne gaat eerst lekker tot rust komen. “Wat ik daarna ga doen? Dat zien we dan wel weer.”
In het begin gaan ze de familie Voll helpen zodat de overname soepel verloopt. “De geheime recepten dragen we over aan Ricky”, lacht Yvonne.

De nieuwe eigenaar is nog op zoek naar personeel. Geïnteresseerden kunnen binnenlopen of bellen naar: 06 54 16 69 99.

Meer berichten