Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
De mannen en vrouwen die de strijd met elkaar aangaan.
De mannen en vrouwen die de strijd met elkaar aangaan. (Foto: )

Voorbereiding Fight Cancer Night van start, nog één deelnemer gezocht

  •   keer gelezen

BOERDONK | De voorbereidingen voor het Fight Cancer Night 2021 zijn ondanks corona ‘gewoon’ van start gegaan.

De Meijerijstad Fight Cancer Night is een evenement waarin ondernemers of deelnemers namens een bedrijf samen strijden tegen kanker. In 2021 is ook gekozen voor Kika en Fight Cancer. Actiepagina’s worden aangemaakt met als doel zoveel mogelijk geld op te halen.
Het deelnemersveld voor 2020 was compleet. “Door persoonlijk omstandigheden hebben we nu een oneven aantal vrouwelijke deelnemers. Een oneven aantal en een gevecht tussen man en vrouw is natuurlijk niet echt leuk. Het zou daarom voor de avond veel mooier zijn als we er nog één vrouw bij kunnen krijgen. Mocht iemand dus nog interesse hebben, meld je dan snel aan. Voorwaarden zijn feitelijk: ondernemer of uitkomen namens een bedrijf én niet of niet véél ervaring met kickboksen. Dat is echt niet noodzakelijk”, aldus de organisatie.

Opkomstmuziek
De finale staat gepland op zaterdag 4 september 2021. De boksers komen dan tegen elkaar uit in de ring, inclusief echte opkomstmuziek en entertainment. Daarmee gaan ze letterlijk en figuurlijk het gevecht aan tegen kanker. De avond belooft een groot spektakel te worden.

Informatie
Voor meer informatie check de website: www.fightcancernight.nl. Daar staat alle informatie en een actueel overzicht van de deelnemers tot nu toe. Meer specifieke informatie? Stuur dan een mail naar info@fightcancernight.nl.

Meer berichten