Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
<p>Mariline Vermunt en Diana van Dijk-Roelofs voor het Udense ziekenhuis.&nbsp;</p>

Mariline Vermunt en Diana van Dijk-Roelofs voor het Udense ziekenhuis. 

(Foto: )

Steun voor zorgmedewerkers: ‘Ze verdienen de waardering’

  •   keer gelezen

VEGHEL | Schoonheidsinstituut Diana heeft een actie opgezet om de zorgmedewerkers van de corona-afdeling van Bernhoven een steuntje in de rug te bieden. “Ze verdienen de waardering”, aldus de eigenaresse Diana van Dijk-Roelofs van het Veghelse schoonheidsinstituut.

Het idee om deze actie op poten te zetten, komt van Diana zelf. “In april 2020 heb ik een vergelijkbare actie gehouden voor het personeel van De Watersteeg. Dat werd destijds heel goed ontvangen. Er is heel veel aandacht voor de zorg. Zo krijgen ze veel complimenten en wordt er geklapt. Ik wilde echter graag iets tastbaars geven. Daarom bied ik de 40 medewerkers van de Covid-afdeling een goodiebag aan van Absolution en een gezichtsbehandeling, ook van Absolution. Daarmee wil ik mijn waardering overbrengen.” Volgens de schoonheidsspecialiste heeft de huid het momenteel flink te verduren. Dat komt onder andere door het mondkapje. “De zorgmedewerkers zitten ter bescherming volledig ingepakt. De huid is continu afgedekt. Daarom krijgen ze van mij een detox behandeling. Door het mondmasker krijgt de huid een doffe teint en er ontstaan onvolkomenheden. Deze behandeling is overigens voor iedereen aan te bevelen”, zegt Diana. Ze heeft bewust gekozen voor het merk Absolution. “Dat is helemaal biologisch en gemaakt met respect voor de natuur. Ik heb uiteraard meerdere behandelingen, maar deze vind ik mooi bij dit initiatief passen.” Alle producten van Absolution kunnen gemixt worden om zo de perfecte match voor ieder persoon te krijgen. Ook is het geschikt bij huidproblemen en werkt het tegen huidveroudering.

‘Juichen van geluk’
De afgelopen periode was Schoonheidsinstituut Diana in verband met de coronamaatregelen dicht. Contactberoepen mogen vanaf woensdag 3 maart de deuren weer openen. De eigenaresse van het Veghelse schoonheidsinstituut is daar maar wat blij mee: “Ik sta te juichen van geluk”, lacht ze. Ondanks de coronaregels heeft Diana de afgelopen periode niet stilgezeten. “Ik ben elf weken dicht. In de tussentijd heb ik online-cursussen en trainingen gevolgd en ben ik me gaan verdiepen in bindweefselmassage gecombineerd met Gua Sha stenen en Jade rollers. Ik ben weer klaar om mensen te ontvangen.”

Schoonheidsinstituut Diana is bereiken via: 0413 - 367072. Meer informatie is te vinden op: www.schoonheidsinstituutdiana.nl of via Facebook: www.facebook.com/schoonheidsinstituutdiana.

Meer berichten