Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Daisy op kantoor.
Daisy op kantoor. (Foto: )

Makelaar met passie voor agrarisch en landelijk vastgoed

  •   keer gelezen

VORSTENBOSCH | Haar geboorteplaats ligt in Veghel, waar haar ouders een vleesvarkensbedrijf runden die momenteel wordt voortgezet in Vorstenbosch. Ze studeerde in 2018 af aan de Fontys Hogeschool Vastgoed en Makelaardij in Eindhoven en specialiseert zich nu in agrarisch en landelijk vastgoed. Daisy Hurkmans wil het beste resultaat voor haar klanten behalen. Hierin begeleidt ze niet alleen de aan- en verkoop bij landelijke en agrarische woningen, maar heeft ze ook haar weg gevonden in staldering en Ruimte voor Ruimte.

Haar werkgebied ligt in haar directe woonomgeving. “De makelaardij heeft me altijd al aangesproken maar juist agrarisch vastgoed heeft mijn interesse gewekt. Het is meestal complexer dan de aan- of verkoop van een standaardwoning. Na mijn afstuderen heb ik een aantal jaren gewerkt bij een stedelijke makelaardij. De ervaring die ik daar heb mogen opdoen, pas ik nu toe bij landelijke woonobjecten in het buitengebied”, aldus Daisy. Gelukkig krijgt Daisy, als jonge makelaar, voldoende ondersteuning van haar collega’s bij DLV Advies.

De gecertificeerde makelaars en taxateurs van DLV Advies werken vanuit verschillende regio’s in Nederland en beschikken over veel agrarische kennis en ervaring. En die agrarische kennis is hard nodig. “Er ligt nog een hoop werk op me te wachten”, vervolgt Daisy. “Er komen steeds minder agrarische makelaars en taxateurs die de taal van de boeren spreken en juist het hebben van dezelfde achtergrond voelt als thuiskomen. Het zorgt ervoor dat ik mijn opdrachtgevers met wederzijdse voldoening kan helpen en daar ben ik trots op.”

Meer berichten