Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Bij Schellen zijn de eerste klanten al geweest. Hier wordt in de agenda de afspraak bevestigd.
Bij Schellen zijn de eerste klanten al geweest. Hier wordt in de agenda de afspraak bevestigd. (Foto: )

Winkelen op afspraak mag vanaf vandaag

  •   keer gelezen

VEGHEL | Klanten kunnen weer op afspraak winkelen. In het Veghelse centrum zijn er verschillende winkels die de deuren voorzichtig openen. Wat kan men verwachten?

Vanaf 3 maart mogen winkels op afspraak klanten ontvangen. Per verdieping mogen maximaal twee klanten tegelijk in de winkel zijn. Een bezoek duurt minimaal tien minuten. Dit is om te voorkomen dat er toch contacten zijn tussen klanten die elkaar snel afwisselen. Daarbij blijven natuurlijk de basisregels gelden zoals de mondkapjesplicht, anderhalve meter afstand, hygiënemaatregelen en thuisblijven bij klachten. Volgens de regering biedt dit met name voor de kleinere winkels enige uitkomst.
Winkelen op afspraak geldt voor alle niet-essentiële winkels, van meubelboulevards en autoshowrooms tot winkels in de winkelstraten.
Bestellen en afhalen, ook wel click & collect genoemd, mag natuurlijk ook nog.

Centrum
Dirk Lammers, centrummanager van het Veghelse centrum, laat weten dat er in het Veghelse centrum verschillende winkels open gaan. Hij verwijst naar de website van Veghel Centrum. Daar komt deze week een lijst te staan met winkels die open zijn op afspraak.

Meer informatie is te vinden op: www.veghelcentrum.nl/corona-overzicht..

Meer berichten