Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Foto:

Verkoop Buffelrun gaat van start

  •   keer gelezen

BOERDONK | Traditioneel start de kaartverkoop van de Buffelrun op de eerste maandag na de carnaval. Maar nadat vorig jaar de run niet door kon gaan, wordt dit jaar alles anders. De verkoop start nu op maandag 8 maart 2021 om 18.00 uur precies.

In 2020 was de Buffelrun voor zowel zaterdag als zondag nagenoeg binnen enkele weken volledig uitverkocht. Doordat als gevolg van Corona het evenement niet door kon gaan heeft de organisatie de mogelijkheid geboden om het geld van reeds gekochte tickets terug te krijgen. De meeste deelnemers kozen er voor om hun deelname voor 2021 te bewaren.

De vrijgekomen tickets gaan nu vanaf 8 maart om exact 18.00 uur opnieuw de verkoop in. “Als organisatie hebben we rotsvast vertrouwen dat de Buffelrun in 2021 gewoon door kan gaan al dan niet in een ietwat aangepaste vorm. Als sporten in de buitenlucht weer mag op 1.5 meter afstand dan gaan we dat regelen. Als je vooraf een negatieve testverklaring of bewijs van vaccinatie moet overleggen zorgen we dat we dat kunnen verwerken”, aldus de organisatie. 

Hoewel een groot aantal startvakken nog zijn uitverkocht zijn er nog circa 350 tickets beschikbaar. Tickets zijn verkrijgbaar via www.buffelrun.nl.

Meer berichten