Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

‘Een mooiere peiling kun je niet wensen’

Algemeen 1.116 keer gelezen

VEGHEL | Stadskrant Veghel vroeg de lokale fractievoorzitters, van de partijen die meedoen aan de Tweede Kamerverkiezingen, wat zij van de peilingen en het verloop van de campagne vinden. Wilma Wagenaars (fractievoorzitter van VVD Meierijstad): “Onze partij staat er goed voor.”

In de peilingen van De Peilingwijzer (wordt gebruikt door de NOS) staat uw partij op 35 zetels. Bent u daar tevreden mee?
Onze partij staat er goed voor. Een mooiere peiling kun je niet wensen. De uitkomst zal daar niet ver vandaan liggen. Daar ben ik uiteraard heel blij en tevreden mee. Voor degene die nog niet zijn wezen stemmen zeg ik nog een keer: ga stemmen, het gaat ergens over!

Hoe vindt u dat de campagne van uw partij is verlopen?
De campagne is ondanks de beperkende maatregelen goed verlopen. Mensen hebben ons kunnen vinden en onze standpunten gehoord. Er is veel aandacht geweest via social media en ook zijn er werkbezoeken geweest bij diverse ondernemingen.

Mocht uw partij gaan regeren met welke partijen ziet u uw partij graag in een coalitie terug? 
Het is de keizer die bepaald wie er gaat regeren, wanneer wij dat zijn dan zullen we gaan kijken welke partijen het best aansluiten bij onze speerpunten: Zorgen dat mensen werk hebben en onze economie weer gaat groeien. De zorg versterken, ook om beter voorbereid te zijn op een eventuele volgende gezondheidscrisis. Een sterke overheid, met een menselijk gezicht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant