Tine van der Doelen is het gezicht van de bloemenspeciaalzaak.
Tine van der Doelen is het gezicht van de bloemenspeciaalzaak. Foto: Jordi Sloots

Trendsetters inspireert en verrast met bijzondere bloemsierkunst

Algemeen 910 keer gelezen

VEGHEL | De bloemenspeciaalzaak van Trendsetters in de Proeffabriek op de Noordkade in Veghel is open op afspraak of voor bestellingen. Trendsetters wil haar bezoekers inspireren en kunnen verrassen met bijzondere bloemsierkunst. “Het assortiment van de winkel bestaat uit boeketten, planten, vazen, potten en accessoires”, vertelt Tine van der Doelen.

Het assortiment van de bloemenwinkel in de Proeffabriek is breed. Zo hebben ze droogbloemen, zijdebloemen, verse boeketten, en bieden ze de mogelijkheid tot verzorging van bruids- en rouwboeketten. Daarnaast hebben ze potten, vazen en accessoires in allerlei stijlen. Bij de Proeffabriek ingang, aan de kant van de grote klok, staat sinds kort een inspiratievitrine. “De creaties die daar staan uitgestald, zijn te koop in de winkel en geven een mooi beeld van wat voor kunstzinnige bloemstukken onze stylisten kunnen maken. De vitrine wordt per seizoen aangepast”, legt Tine uit. Momenteel is er in de winkel veel aandacht voor Pasen. Tine vervolgt: “Om het thuis extra gezellig te maken tijdens de Paasdagen zijn er speciale Paasbloemstukken te koop, maar we maken ook graag iets speciaal voor u op maat.”

Nieuwste trends
Bij de bloemenspeciaalzaak kan men op afspraak langskomen of een bestelling plaatsen. Deze bestelling kan dan op een afgesproken tijdstip worden opgehaald of worden bezorgd. “Om onze bezoekers van de winkel op de hoogte te houden van de nieuwste trends hebben we voor onze winkel een Facebook- en Instagrampagina geopend. Daar plaatsen we geregeld updates met wat we in ons assortiment hebben”, zegt Tine.

Vacatures
Naast de bloemenspeciaalzaak op de Noordkade verzorgt Trendsetters de styling van events op locaties door heel Nederland. Vanaf 1 juli verwachten ze weer verschillende evenementen en beurzen te mogen voorzien van meubilair en decoraties. Daarvoor hebben ze een aantal vacatures online staan, denk aan evenementenbouwers, vrachtwagenchauffeurs en weekendkrachten. Check www.trendsetters.nl/vacatures voor meer informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant